Stamboomzoeker.nl Inloggen
Stamboom aanmelden
Gegevens wijzigen
Stambomen   Links   Google aangepast zoeken   Nieuws   Forum   Handleidingen   

VoornaamAchternaam (verplicht)MethodeGeboren tussenGeboorteplaats
en
Zoekhulp
Recent gezochte achternamen:
breunissen, de pachtere, de preter, ketelaere, le gris, manjé, messelis, pekel, shepperd, taelman


FAQ

Waarom zou ik mijn stamboom aanmelden bij Stamboomzoeker.nl? Mijn website is immers al te vinden via Google en andere zoekmachines.

Er is een aantal redenen waarom u uw website zou aanmelden bij Stamboomzoeker.nl.

  1. Google en andere zoekmachines indexeren de pagina's van uw stamboom niet volledig. Het varieert van zo'n 10 tot 80 procent. Stamboomzoeker.nl indexeert uw stamboom wel volledig, afgezien van een eventueel privacyfilter dat u kunt instellen.
  2. Google en andere zoekmachines indexeren stamboomwebsites (stukje bij beetje) meestal niet meer dan 1 keer per jaar. Stamboomzoeker.nl doet dat 1 keer per maand, alles in 1 keer. De index van Stamboomzoeker.nl is dus actueler dan van gewone zoekmachines.
  3. Stamboomzoeker.nl geeft bezoekers die dat willen een bericht per email wanneer er nieuwe resultaten gevonden zijn voor een bepaalde zoekopdracht. Dat betekent dat u extra bezoekers krijgt, elke keer als u uw website hebt bijgewerkt.
  4. Stamboomzoeker.nl biedt u de mogelijkheid een zoekfunctie op uw website te plaatsen waarmee bezoekers op uw website in uw stamboom kunnen zoeken. Omdat er met deze zoekfunctie gericht gezocht kan worden op voornaam, achternaam, geboortejaar en geboorteplaats, is deze zoekfunctie voor stamboomwebsites geschikter dan de zoekfuncties van bv. FreeFind, PicoSearch of Google Site Search.

Overtuigd? Meld uw stamboom dan nu aan.

Algemene vragen

Vragen van zoekers

Vragen van stamboomeigenaren

English Nederlands

Vier redenen om ook uw stamboomwebsite aan te melden.

Family Tree PHP - publiceer je Gedcom-bestand
Home | FAQ | Stamboom aanmelden | Gegevens wijzigen | Statistieken | Tools | Disclaimer | Cookies | Contact
© 2006-2017 Gerrit Veldman